Browsing by Author Тешановић Драган

Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Culinary applications of virgin olive oil - its nutritional and health benefitsVujasinović Vesna; Dimić Sanja; Тешановић Драган; Psodorov Đorđe 
2010Menadžment i struktura gastronomske ponude na turističkim rečnim brodovimaТешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
2014Profitability of Gastronomic products and menu in the hospitalityВуксановић Никола; Dragičević Darko; Тешановић Драган; Portić Milijanko ; Калењук Бојана
2019Sensory and some chemical characteristics of olive oils produced in LibyaВујасиновић Весна; Рабреновић Биљана; Esalami Seddiq; Dimić Sanja; Тешановић Драган; Banjac Maja 
2017Socio – demographic characteristics as determinants of differences in perception of local gastronomyВуксановић Никола; Тешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko ; Knežević Marija
2010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaТешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
2014Unapređenje restoraterskog poslovanja primenom inovacionih strategijaGagić S.; Тешановић Драган; Kalenjuk Bojana