Skip navigation
Српски
Srpski
English
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
Home
Research Outputs
Researchers
Organizations
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
Српски
Srpski
English
My DSpace
Receive email
updates
Edit Account details
Browsing by Author
Tešanović, Dragan
Enter a last name
Or, select a letter below to browse by last name
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 96 to 115 of 121
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants food
Tešanović Dragan
; Krasavčić M.; Kalenjuk Bojana
; Portić Milijanko
; Gagić Snježana
2012
Tourisam manifestation in the culinary tourisam in Banat
Kalenjuk Bojana
; Tešanović Dragan
; Gagić S.; Škrinjar Marija
2015
Tourist ships on the Danube as an opportunity for export of meat and meat products
Tešanović Dragan
; Vuksanović Nikola; Kalenjuk Bojana
; Portić Milijanko
2013
Tourists manifestations in the development of culinary tourism in Banat
Kalenjuk Bojana
; Tešanović Dragan
; Gagić S.; Вуксановић Никола; Škrinjar Marija
2012
Tourists manifestations in the development of culinary tourism in Vojvodina
Kalenjuk Bojana
; Tešanović Dragan
; Armenski Tanja; Škrinjar Marija
2012
Tourists manifestations in the development of culinary tourism in Vojvodina
Kalenjuk Bojana
; Čomić Đorđe; Tešanović Dragan
; Armenski Tanja; Škrinjar Marija
2007
Ugostiteljska kuhinja-izvor stafilokoknih alimertarnih intoksikacija
Škrinjar Marija; Tešanović Dragan
; Jama N.
1986
Uporedna ispitivanja mikroflore u proizvodnji svinjskog mesa u uvjetima industrijske i pokretne klanice,
Todorović Miloš; Novaković P.
; Halt M.; Tešanović Dragan
2004
Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinji
Škrinjar Marija; Tešanović Dragan
; Popov-Raljić Jovanka; Kocić-Tanackov Sunčica
2015
Use of “old” innovations in the hopstality industry and their impact on quality of food – sous vide
Kalenjuk Bojana
; Tešanović Dragan
; Gagić S.
2004
Uticaj načina lova i postupka sa odstreljenom divljači na kvalitet mesa
Tešanović Dragan
; Škrinjar Marija
2013
Views of employees in the hospitality and tourism industry on the total potencials of Vojvodina to attract tourists motivated by food and drink
Kalenjuk Bojana
; Tešanović Dragan
; Gagić S.; Babic J
2008
Vina vrhunskog kvaliteta u hotelima Novog Sada
Gagić S.; Tešanović Dragan
; Krasavčić M.
2013
The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction
Gagić S.; Tešanović Dragan
; Jovičić Ana
2019
Waste cooking oil in sustainable hospitality. Case study: Novi Sad
Vujasinović Vesna; Tešanović Dragan
; Banjac Maja
; Kalenjuk Bojana
; Stanković Aleksandar
2003
Zdravstveni aspekt kvaliteta jestivih rafinisanih ulja suncokreta
Vukša V.; Dimić Etelka; Tešanović Dragan
2010
Značaj geografskog područja na formiranje gastro – turističke ponude lokalnog ugostiteljstva
Tešanović Dragan
; Kalenjuk Bojana
; Psodorov Đorđe
2010
Вина врхунског квалитета у угоститељско-туристичкој понуди и њихово комбиновање
Тешановић Драган
; Калењук Бојана; Брадић Милан
2012
Гастрономски туризам као фактор регионалног развоја
Калењук Бојана; Ђерчан Бојан; Тешановић Драган
2011
Значај исправности хране у развоју туризма
Калењук Бојана; Тешановић Драган
; Шкрињар Марија; Псодоров Ђорђе