Browsing by Author Tešanović, Dragan


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 96 to 115 of 121 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants foodTešanović Dragan ; Krasavčić M.; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko ; Gagić Snježana
2012Tourisam manifestation in the culinary tourisam in BanatKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.; Škrinjar Marija
2015Tourist ships on the Danube as an opportunity for export of meat and meat productsTešanović Dragan ; Vuksanović Nikola; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko 
2013Tourists manifestations in the development of culinary tourism in BanatKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.; Вуксановић Никола; Škrinjar Marija
2012Tourists manifestations in the development of culinary tourism in VojvodinaKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Armenski Tanja; Škrinjar Marija
2012Tourists manifestations in the development of culinary tourism in VojvodinaKalenjuk Bojana ; Čomić Đorđe; Tešanović Dragan ; Armenski Tanja; Škrinjar Marija
2007Ugostiteljska kuhinja-izvor stafilokoknih alimertarnih intoksikacijaŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan ; Jama N.
1986Uporedna ispitivanja mikroflore u proizvodnji svinjskog mesa u uvjetima industrijske i pokretne klanice,Todorović Miloš; Novaković P. ; Halt M.; Tešanović Dragan 
2004Upotreba integralnog brašna u hotelskoj kuhinjiŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan ; Popov-Raljić Jovanka; Kocić-Tanackov Sunčica 
2015Use of “old” innovations in the hopstality industry and their impact on quality of food – sous videKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.
2004Uticaj načina lova i postupka sa odstreljenom divljači na kvalitet mesaTešanović Dragan ; Škrinjar Marija
2013Views of employees in the hospitality and tourism industry on the total potencials of Vojvodina to attract tourists motivated by food and drinkKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.; Babic J
2008Vina vrhunskog kvaliteta u hotelima Novog SadaGagić S.; Tešanović Dragan ; Krasavčić M.
2013The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest SatisfactionGagić S.; Tešanović Dragan ; Jovičić Ana
2019Waste cooking oil in sustainable hospitality. Case study: Novi SadVujasinović Vesna; Tešanović Dragan ; Banjac Maja ; Kalenjuk Bojana ; Stanković Aleksandar
2003Zdravstveni aspekt kvaliteta jestivih rafinisanih ulja suncokretaVukša V.; Dimić Etelka; Tešanović Dragan 
2010Značaj geografskog područja na formiranje gastro – turističke ponude lokalnog ugostiteljstvaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Psodorov Đorđe 
2010Вина врхунског квалитета у угоститељско-туристичкој понуди и њихово комбиновањеТешановић Драган ; Калењук Бојана; Брадић Милан
2012Гастрономски туризам као фактор регионалног развојаКалењук Бојана; Ђерчан Бојан; Тешановић Драган 
2011Значај исправности хране у развоју туризмаКалењук Бојана; Тешановић Драган ; Шкрињар Марија; Псодоров Ђорђе