Browsing by Author Kalenjuk, Bojana


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 59 to 78 of 93 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Recognized serbian gastro productsŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana 
2010Recognized Serbian gastro productsŠkrinjar Marija; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana 
2014Regionalni razvoj turističkih destinacija kroz razvoj gastronomskog turizmaKalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.
2012Research of catering offers in order to develop gastronomic tourism of Srem (A.P. Vojvodina)Вуксановић Никола; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Gagić S.
2012Research of catering offers in order to develop gastronomic tourism of Srem (A.P. Vojvodina)Вуксановић Никола; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan ; Гагић Сњежана
2008Savremene metode praćenja profitabilnosti ugostiteljskih menijaTešanović Dragan ; Kalenjuk B. 
2014The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in BelgradeВуксановић Никола; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Dragičević Darko
2014The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in BelgradeVuksanović Nikola; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Dragičević Darko
2014The sensory quality assessment of roasted pig in the restaurants in BelgradeVuksanović Nikola; Portić Milijanko ; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Dragičević Darko
2017Socio – demographic characteristics as determinants of differences in perception of local gastronomyВуксановић Никола; Тешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko ; Knežević Marija
2010Structure and quality local cuisine in a recognizable serbian regional hospitality facilitiesVićić Slavoljub; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana 
2013The structure of food and beverage offer in the hospitality facility in Novi SadBabić Jelena; Kalenjuk Bojana 
2012Structure of gastronomic offer and the meat consumption of tourist ships company "Grand Circle Line Cruise" (Boston, Massachusetts)Вуксановић Никола; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Gagić S.
2012Structure of gastronomic offer and the meat consumption of turist ship company ,,Grand Circle Line Cruise“ (Boston, Massachusetts)Вуксановић Никола; Tešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Gagić S.
2010Struktura pekarsko – poslastičarskih proizvoda u ugostiteljsko turističkoj ponudi Novog SadaPsodorov Đorđe ; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan 
2019Successful catering successfully manages waste in hospitalityBanjac Maja ; Vujasinović Vesna; Kalenjuk Bojana ; Vukosav Svetlana
2010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Vuksanović Nikola
2010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaTešanović Dragan ; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
2010Svečani obroci-značajan segment turističkog proizvoda na rečnim brodovimaТешановић Драган; Kalenjuk Bojana ; Вуксановић Никола
2014The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants foodTešanović Dragan ; Krasavčić M.; Kalenjuk Bojana ; Portić Milijanko ; Gagić Snježana