Please use this identifier to cite or link to this item: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22393
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТешановић Драган-
dc.contributor.authorКалењук Бојана-
dc.contributor.authorБлешић Ивана-
dc.date.accessioned2020-12-13T16:33:03Z-
dc.date.available2020-12-13T16:33:03Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.issn0354-3099-
dc.identifier.urihttps://open.uns.ac.rs/handle/123456789/22393-
dc.language.isosr-
dc.relation.ispartofТуристичко пословањеsr
dc.sourceCRIS UNS-
dc.source.urihttp://cris.uns.ac.rs-
dc.titleСтруктура гастрономске понуде на салашима и њен утицај на развој сеоског туризмаsr
dc.typeJournal/Magazine Articleen
dc.identifier.urlhttps://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=16930&source=BEOPEN&language=enen
dc.relation.lastpage362-
dc.relation.firstpage353-
dc.relation.volume4-
dc.identifier.externalcrisreference(BISIS)16930-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
crisitem.author.deptPrirodno-matematički fakultet, Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo-
crisitem.author.parentorgPrirodno-matematički fakultet-
Appears in Collections:PMF Publikacije/Publications
Show simple item record

Page view(s)

14
Last Week
7
Last month
0
checked on May 10, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.