Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16197
Назив: | Assimilation of cholesterol in milk by kefir cultures | Аутори: | Vujičić I. Vulić M. Könyves T. |
Датум издавања: | 1-јан-1992 | Часопис: | Biotechnology Letters | Сажетак: | Significant variations in the ability to assimilate cholesterol in milk were abserved among 6 kefir cultures. The amounts of cholesterol assimilated during 24 h of incubation and 48 h of storage ranged from 10.8 to 5.3 mg/dl of milk or from 84 to 41% of cholesterol in control milk (12.8 mg/dl). © 1992 Kluwer Academic Publishers. | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16197 | ISSN: | 01415492 | DOI: | 10.1007/BF01029151 |
Налази се у колекцијама: | Naučne i umetničke publikacije |
Приказати целокупан запис ставки
SCOPUSTM
Навођења
48
проверено 26.08.2023.
Преглед/и станица
20
Протекла недеља
0
0
Протекли месец
0
0
проверено 15.03.2024.
Google ScholarTM
Проверите
Алт метрика
Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.