Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16197
Назив: Assimilation of cholesterol in milk by kefir cultures
Аутори: Vujičić I.
Vulić M.
Könyves T.
Датум издавања: 1-јан-1992
Часопис: Biotechnology Letters
Сажетак: Significant variations in the ability to assimilate cholesterol in milk were abserved among 6 kefir cultures. The amounts of cholesterol assimilated during 24 h of incubation and 48 h of storage ranged from 10.8 to 5.3 mg/dl of milk or from 84 to 41% of cholesterol in control milk (12.8 mg/dl). © 1992 Kluwer Academic Publishers.
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16197
ISSN: 01415492
DOI: 10.1007/BF01029151
Налази се у колекцијама:Naučne i umetničke publikacije

Приказати целокупан запис ставки

SCOPUSTM   
Навођења

48
проверено 26.08.2023.

Преглед/и станица

20
Протекла недеља
0
Протекли месец
0
проверено 15.03.2024.

Google ScholarTM

Проверите

Алт метрика


Ставке на DSpace-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.