Прегледање према Аутор Ačkar, Đurđica
Приказивање резултата 1 do 3 od 3
Датум издавања | Наслов | Аутор(и) |
---|---|---|
1-јан-2017 | Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology | Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Pajin, Biljana ; Šubarić, Drago |
1-феб-2019 | Cocoa husk application in the enrichment of extruded snack products | Jozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Pajin, Biljana ; Miličević, Borislav; Guberac, Sunčica; Vrdoljak, Anđela; Šubarić, Drago |
1-мар-2019 | Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Nikolić, Ivana ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica |