Прегледање према Аутор Ačkar, Đurđica

Приказивање резултата 1 do 3 od 3
Датум издавањаНасловАутор(и)
1-јан-2017Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technologyPanak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Pajin, Biljana ; Šubarić, Drago
1-феб-2019Cocoa husk application in the enrichment of extruded snack productsJozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Pajin, Biljana ; Miličević, Borislav; Guberac, Sunčica; Vrdoljak, Anđela; Šubarić, Drago
1-мар-2019Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie doughPetrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Nikolić, Ivana ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica