Прегледање према Аутор Škrobot D.
Приказивање резултата 1 do 3 od 3
Датум издавања | Наслов | Аутор(и) |
---|---|---|
1-апр-2019 | Fiber concentrates from raspberry and blueberry pomace in gluten-free cookie formulation: Effect on dough rheology and cookie baking properties | Šarić B.; Dapčević-Hadnađev T.; Hadnađev M.; Sakač, Marija; Anamarija Mandić ; Mišan A.; Škrobot D. |
1-сеп-2017 | Physicochemical characteristics as the markers in predicting the self-life of gluten-free cookies | Pestorić M.; Sakač, Marija; Pezo L.; Škrobot D.; Nedeljković N.; Jovanov P.; Šimurina O.; Anamarija Mandić |
1-нов-2019 | Sensory and physico-chemical properties of wholegrain wheat bread prepared with selected food by-products | Torbica A.; Škrobot D.; Janić Hajnal E.; Belović M.; Zhang N. |