Прегледање према Аутор Sakač, Marija


Или, изаберите писмо испод како бисте прегледали презиме
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Приказивање резултата 36 do 41 od 41 < претходна 
Датум издавањаНасловАутор(и)
1-јан-2015Predicting the texture of cooked pasta based on mechanical properties of dried pastaJambrec D.; Pestorić M.; Šimurina O.; Filipčev B.; Nedeljković N.; Sakač, Marija; Mandić, Aljoša 
28-мар-2014Rheological properties and mineral content of buckwheat enriched wholegrain wheat pastaNatašA N.; Sakač, Marija; Mandić, Aljoša; Psodorov, Đorđe ; Jambrec D.; Pestorić, Mladenka ; Sedej I.; Tamara, Palanački Malešević; Hadnadev D.
1-јан-2011Sensory evaluation of new gluten-free buckwheat crackersSedej I.; Sakač, Marija; Mandić, Aljoša; Mišan, Aleksandra ; Pestorić, Mladenka ; Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana 
1-мај-2016Shelf-life prediction of gluten-free rice-buckwheat cookiesSakač, Marija; Pestorić, Mladenka ; Mandić, Aljoša; Mišan, Aleksandra ; Nedeljković N.; Jambrec D.; Jovanov, Pavle ; Lazić, Vera ; Pezo L.; Sedej I.
1-јан-2013Static Headspace Gas Chromatographic Method for Aldehyde Determination in CrackersMandić, Aljoša; Sedej I.; Sakač, Marija; Mišan, Aleksandra 
1-јан-2017Subcritical water extraction of wild garlic (Allium ursinum L.) and process optimization by response surface methodologyTomšik A.; Pavlić, Branimir ; Vladić, Jelena ; Cindrić M.; Jovanov P.; Sakač, Marija; Anamarija Mandić ; Vidović, Predrag