Прегледање према Аутор Puvača N.
Приказивање резултата 27 do 30 od 30
< претходна
Датум издавања | Наслов | Аутор(и) |
---|---|---|
1-јан-2012 | Sources and effects of different levels of oil on production performance and broilers carcass quality | Stanaćev V.; Milošević, Nataša; Stanaćev V.; Puvača N.; Milić, Dragan ; Bjedov, Srđan ; Plavša, Nada ; Beuković, Dejan ; Ljubojević D. |
1-јан-2015 | Spices and herbs in broilers nutrition: Effects of garlic (Allium sativum L.) on broiler chicken production | Puvača N.; Ljubojevic D.; Kostadinovic L.; Lukač, D.; Levic J.; Popović, Živko; Đuragić , Olivera |
2-дец-2015 | Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of action | Puvača N.; Ljubojević D.; Kostadinović L.; Lević J.; Nikolova N.; Miščević B.; Könyves T.; Lukač, Damir ; Popović, Živko |
1-јан-2019 | Tea tree (Melaleuca alternifolia) and its essential oil: Antimicrobial, antioxidant and acaricidal effects in poultry production | Puvača N.; Čabarkapa I.; Petrović, Aleksandra; Bursić, Vojislava ; Prodanović R.; Soleša D.; Lević J. |