Прегледање према Аутор Puvača N.


Или, изаберите писмо испод како бисте прегледали презиме
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Приказивање резултата 27 do 30 od 30 < претходна 
Датум издавањаНасловАутор(и)
1-јан-2012Sources and effects of different levels of oil on production performance and broilers carcass qualityStanaćev V.; Milošević, Nataša; Stanaćev V.; Puvača N.; Milić, Dragan ; Bjedov, Srđan ; Plavša, Nada ; Beuković, Dejan ; Ljubojević D.
1-јан-2015Spices and herbs in broilers nutrition: Effects of garlic (Allium sativum L.) on broiler chicken productionPuvača N.; Ljubojevic D.; Kostadinovic L.; Lukač, D.; Levic J.; Popović, Živko; Đuragić , Olivera 
2-дец-2015Spices and herbs in broilers nutrition: Hot red pepper (Capsicum annuum L.) and its mode of actionPuvača N.; Ljubojević D.; Kostadinović L.; Lević J.; Nikolova N.; Miščević B.; Könyves T.; Lukač, Damir ; Popović, Živko
1-јан-2019Tea tree (Melaleuca alternifolia) and its essential oil: Antimicrobial, antioxidant and acaricidal effects in poultry productionPuvača N.; Čabarkapa I.; Petrović, Aleksandra; Bursić, Vojislava ; Prodanović R.; Soleša D.; Lević J.